ÁRAINK

A Villa Barraca bérelhető vendégház

45 000 Forint/nap.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót:

300 Ft/fő/éjszaka

Vendégházunkban a foglaltság függvényében lehetőség van késői kijelentkezésre: 16:00-ig

10 000 Forint.

Egyéb későbbi időpont egyedi árszabás alapján.

Elfogadott fizetőeszközök: Bankkártya (Visa, MasterCard) Készpénz, Átutalás OTP SZÉP Kártya, K&H SZÉP Kártya, MKB SZÉP Kártya

Kiemelt időszakokra egyedi árszabás érvényes!

Tisztelt Vendégeink! 

A Villa Barraca üzemeltetője tisztelettel kéri kedves vendégeit az alábbiakban ismertetett házirend tudomásul vételére és betartására.

  1. Check in – Check out információk

A vendégházat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. Kérjük, hogy korábbi vagy későbbi érkezési szándékát telefonon legyen kedves előre jelezni.

A távozás napján a vendég a vendégházat 10:00 óráig köteles elhagyni, és a bejelentkezéskor kapott kulcsot a megbeszélt módon leadni.

Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Foglaláskor előleg fizetendő mely a teljes ár 50%-a.

A foglalás csak az előleg beérkezte után válik véglegessé –  mindaddig egy újabb-, előleg utalásos foglalás azt felülírhatja! Köszönjük megértésüket!

A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 7 napig. A vendégnek fel lesz számítva a teljes ár 50%-a, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 7 napon belül.

  1. Kulcs

A vendégek regisztráláskor házkulcsot kapnak, amelyhez az online is elérthető bejelentőlap pontos kitöltése szükséges.

  1. Kutyával érkező vendégek

Vendégházunk kutyabarát, szeretettel várjuk a négylábú vendégeket! A kutyával érkező vendégeinket kérjük a következők betartására:

A kutya által okozott károkért (kertben és házban egyaránt) az állattartó tartozik felelősséggel. Az állattartó köteles a kutyát úgy tartani, hogy az a szomszédok nyugalmát ne zavarja, anyagi kárt ne okozzon, testi épséget és egészséget ne veszélyeztessen.

  1. Kártérítési felelősség

Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel.

A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű használatból, igénybevételből eredő károkért a felelősség a vendéget terheli. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

  1. Dohányzás

A Vendégház nem dohányzó. Ennek értelmében a vendégház zárt helyiségeiben tilos a dohányzás, csak az udvaron megengedett.

  1. Elállás joga

A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.